LUDI TIKET, nedelja, 441.891 dinar: MOZZART kombinacije su zakon!

Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2015, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, nedelja, 441.891 dinar: MOZZART kombinacije su zakon!

Odigraš osam parova i na svim staviš kombinaciju 1-1&2-4 ili 2-2&2-4 i na konju si...

Igrači MOZZART kladionice redovno imaju priliku da uživaju u prognoziranju rezultata uz brojne kombinacije koje su stalno pred njima. Tako je heroj ove priče, koji je tiket odigrao preko sajta mozzartbet.com, napravio jedan prelep listić sa osam parova, na kojima je viđena identična kombinacija, samo sa drugačijim konačnim ishodima. Tačnije, šest utakmica je išlo iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << keca u keca, uz dva do četiri pogotka, a na dva meča iz dvojke u dvojku i dva do četiri gola.

I naravno, kao i svaki pravi majstor svog zanata, kladilac je bio srećne ruke. Vrlo lepe, jake kvote padale su kao na strelištu, a definitivno najneizvesnije bilo je u duelu Salcburga i Altaha, gde drugi pogodak viđen u poslednjem minutu!

Sličan scenario viđen je i u okršaju Kastela i Lugana, pošto je gost duplirao vođstvo u 84. minutu sa bele tačke.

U ostalim mečevima nije viđena ovakva, ili identična drama, pa je veliko slavlje moglo da počne nešto pre ponoći.

Pošto je naš igrač član MOZZART kluba ujedno je i ostvario benefit "Dobitak plus", odnosno 100 dana besplatnog klađenja u visini uplate, o trošku kompanije MOZZART.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.