Kreditne kartice su apsolutno zlo VIDEO

Izvor: B92, 14.Apr.2023, 15:23

"Kreditne kartice su apsolutno zlo" VIDEO

Normalno je da se više potroši za praznike, ali kako da to ne dovede do pražnjenja novčanika i finansijskih problema kasnije?

"U ova krizna vremena bitno je budžetiranje, trošenje u okviru zadatog budžeta“, kazao je za TV Prva Vladimir Đukanović ,"srpski vuk sa Vol Strita“ koji je godinama radio u JP Morganu.

"Treba da se ne potroši ni dinar više od planiranog“, objašnjava Đukanović. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Nebitno je da li se troši keš ili sa debitne kartice, samo je bitno da nije kreditna. Kreditne kartice su apsolutno zlo jer su efektivne kamatne stope preko 30 odsto“, naglašava on.

Prema njegovim rečima, praznična psihologija ima ogroman uticaj na trošenje u to vreme, što marketinški stručnjaci umeju da iskoriste.

Opširnije u video-prilogu TV Prva:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.