Kako je Tevez opelješio Kineze i da li je moguće da nisu naučili lekciju?

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2018, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Tevez opelješio Kineze i da li je moguće da nisu naučili lekciju?

Kinezi nastavljaju sa trošenjem, uprkos mnogim promašajima koje su do sada napravili sa poznatim fudbalerima.

"Sram ga bilo, ne treba nam više", bili su ljuti Kinezi na Karlosa Teveza, fudbalera iz Argentine koji se vratio u Boku juniors.

Prevario ih je, došao je nespreman, takav je bio čitave sezone ovaj 33-godišnji napadač, iako je jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu.

Pa, koliko su to Kinezi platili Teveza?

Imao je godišnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << platu oko 38 miliona i 400 hiljada evra. Dakle, oko 740 hiljada evra nedeljno.

Da prevedemo na srpski dinar, imao je skoro 88 miliona dinara za samo nedelju dana provedenih u kineskom klubu. Dnevno je to oko 12 i po miliona dinara, po času 523 hiljade dinara, po minutu 8717 dinara, a po sekundi 145 dinara.

Tevez je imao 20 nastupa, 4 gola i 5 asistencija.

Za jedan njegov gol Kinezi su morali da plate skoro 10 miliona evra.

Zanimljivo da Kinezi nastavljaju sa trošenjem novca, žele sve više igrača iz Evrope i Južne Amerike, cilj im je da za desetak godina naprave najjaču ligu na svetu, a imaju za želju da jednog dana i osvoje Svetsko prvenstvo.

Ne ide to tek tako tako...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.