Ivanjica: Samo za trudnice – pita za dinar!

Izvor: Vostok.rs, 17.Jul.2015, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanjica: Samo za trudnice – pita za dinar!

17.07.2015. -

U ivanjičkoj pekari "Ekilirp" nude specijalnu pogodnost samo za trudnice koje pitu krompirušu mogu da kupe za dinar. Vlasnici kažu da će akcija trajati sve dok njihovo dete ne napuni 18 godina.

Dragica Tasić je jedna od trudnica koja već osam meseci, kad god je u prolazu, svrati na ivanjičku krompirušu koju dobija za jedan dinar.

"To mi se baš dopalo, da se neko u gradu setio trudnica, neki lep čin", rekla je Dragica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs <<
Akcija traje godinu i po dana. Vlasnici su na ideju došli kada je Višeslava posle 18 godina ostala trudna. Čim su vest saopštili roditeljima, radost su podelili i sa mušterijama.

"Bila je sreća, naravno, razmišljali smo kako da napravimo neku akciju, onda smo rekli: za trudnice jedan dinar. Namerno nismo želeli gratis", kaže vlasnik pekare Milomir Mijailović.

Buduća mama Višeslava Mijailović o planovima svog muža nije znala ništa.

"Bilo mi je drago što su to trudnice, što je uvek bio moja podrška. Uvek je govorio – bićeš i ti jednog dana trudnica, mada sam ja već izgubila nadu. On ne", objašnjava Višeslava.

You need to install the Flash plugin - http://www.webestools.com/

Krompiruša kao specijalitet nudi se po specijalnoj ceni, jer je specijalitet u rodnom kraju vlasnika.

"Zato što ja dolazim iz Prilika, to je opština Ivanjica. Ivanjica je čuvena po dobrom krompiru", ističe Milomir.

Pitu od ivanjičkog krompira po specijalnoj ceni probali bi i oni koji nisu u drugom stanju.

"Obično muškarci, malo puniji, pitaju: mi smo trudnice, možemo li da dobijemo pitu za jedan dinar. Mi uzvratimo šalom: u poodmakloj ste trudnoći", navodi Višeslava.

Šale će trajati sve dok traje i akcija. Ponosni vlasnici pekare i roditelji Srećka, koji u septembru puni godinu dana, kažu cena se neće menjati do njegovog 18. rođendana. I nadaju se Željani. Ako se i ta želja ostvari, možda će smisliti i novu pogodnost za buduće mame.

 

Izvor: rts.rs, foto: Kurir    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.