INĐIJA ZA PRIMER SVIMA: Tako se poštuje DOGOVOR, igračima i struci biće isplaćen SVAKI DINAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 21:34

INĐIJA ZA PRIMER SVIMA: Tako se poštuje DOGOVOR, igračima i struci biće isplaćen SVAKI DINAR

Uprkos krizi koju je izazvao korona virus.

Dragan Pilipović, predsednik Fudbalskog kluba Inđija, rekao je u razgovoru za "Sportski Žurnal" da će u potpunosti biti ispoštovano svako slovo iz ugovora sa igračima i stručnim štabom koji će primiti pun iznos zarada za vreme trajanja krize uslovljene epidemijom korona virusa.

– Imamo veoma sređen finansijski deo. Uz nekolicinu sponzora i nesebičnu podršku opštine na čelu sa predsednikom Vladimirom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gakom, klub će, kad sve ovo prođe, funkcionisati normalno. Objektivno, za nas je najveći gubitak to što se sve desilo u trenutku kada smo počeli da beležimo sjajne rezultate. U finansijskom smislu problema nemamo – rekao je prvi čovek Inđijaca.

Sjajna vest za sportski sektor je činjenica da će dogovor postignut na početku sezone biti apsolutno ispoštovan.

– Kada je lopta stala Gak nas je pozvao, rekli smo mu da su igrači, da tako kažem, raspušteni i da će trenirati individualno, po posebnom programu. Nijednog trenutka nismo razmišljali o tome da bude izvesnih revizija. Gak je rekao da imamo maksimalnu podršku i obećao da će svima biti isplaćeno sve što je dogovoreno. Mi zaista nemamo dovoljno reči da se zahvalimo za takvu podršku – dodao je Pilipović.

Podsetimo, ranije danas istu odluku doneo je još jedan superligaš, Rad sa Banjice.
Pogledaj vesti o: Dinar,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.