Izvor: Politika, 06.Jun.2010, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva dima za dinar

Godinama se dizala prašina zbog toga što su šećerane prodate za tri evra, požalio se nedavno biznismen Miodrag Kostić i dodao da danas postoje mnoga preduzeća u Srbiji čiji bi radnici rado pristali da firmu prodaju i za dinar, ali niko neće da ih kupi. Verovatno bi još morali i da doplate da bi ih neko preuzeo, napomenuo je tada Kostić. Ekonomska realnost u zemlji je, nažalost, takva da za... (Autor - )

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Šta sve može da se kupi za dinar?

Izvor: B92, 07.Jun.2010, 00:45

Beograd -- Bizarna matematika pokazuje da se za naš dinar može kupiti dva grama mesa, deset listića toalet papira, petina kriške hleba ili deseti deo čokoladne bananice...Godinama se dizala prašina zbog toga što su šećerane prodate za tri evra, požalio se nedavno biznismen Miodrag Kostić...On...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.