Izvor: Capital.ba, 06.Dec.2010, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragin: Svaki dinar će se državi vratiti petostruko

BEOGRAD, Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije Saša Dragin izjavio je danas da poljoprivrednici zaslužuju da naredne godine iz budžeta dobiju više sredstava, 'jer oni svaki uloženi dinar vraćaju državi petostruko'. Dragin je kazao da se iskreno nada da će prilikom planiranja budžeta za 2011. godinu biti izdvojeno više sredstava za poljoprivredu, napominjući da će odluka...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Dragin: Svaki dinar će se državi vratiti petostruko (VIDEO)

Izvor: EMportal, 06.Dec.2010

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Saša Dragin izjavio je danas da poljoprivrednici zaslužuju da naredne godine iz budžeta dobiju više sredstava, "jer oni svaki uloženi dinar vraćaju državi petostruko".

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.