ĐILAS: BIĆE SREDSTAVA ZA SOCIJALNA DAVANJA

Izvor: Kurir, 15.Dec.2011, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐILAS: BIĆE SREDSTAVA ZA SOCIJALNA DAVANJA

Gledaćemo da smanjimo troškove, tamo gde možemo da smanjimo, i izuzetno ćemo paziti na svaki dinar, kazao Đilas za RTS

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je večeras da će u narednoj godini u gradskom budžetu biti sredstava za pomoć porodiljama, trudnicama, penzionerima i najsiromašnijim građanima.

"Gledaćemo da smanjimo troškove, tamo gde možemo da smanjimo, i izuzetno ćemo paziti na svaki dinar", kazao je Đilas za Radio-televiziju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Srbije. On je rekao da će zahvaljujući sredstvima donatora Beograd obezbeđivati pakete sa potrepštinama za novorođenčad. Đilas je ocenio da se zbog ekonomske situacije budžet sve više pretvara u socijalni, a sve manje razvojni.

Gradonačelnik je najavio da će, ukoliko i u sledećem mandatu bude na toj funkciji napraviti poseban program za one između 40 i 55 godina starosti, generaciju koja je, kao je ocenio, najvise platila u tranziciji. "Jako teško je danas dobiti posao ako imate 45-46 godina, planiramo da napravimo neki sistem mera da se poslodavcima isplati da zaposle te ljude", kazao je Đilas.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.