Dinar oborio rekord

Izvor: RTV Pink, 28.Apr.2011, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinar oborio rekord

Vrednost dinara najača od početka godine. . . Dinar će prvog radnog dana posle prvomajskih praznika - 4. maja, ojačati za još 45 para i zvanični srednji kurs će biti 99,1755 dinara za jedan evro, što će biti nova rekordna vrednost domaće valute u ovoj godini, objavila je Narodna banke Srbije. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetković: Jačanje dinara ugrožava izvoz

Izvor: EMportal, 28.Apr.2011

Nastavak jačanja dinara mogao bi da ugrozi izvoz. Trenutno imamo veću ponudu deviza, što je dovelo do jačanja dinara, ali kad budu dospela inostrana plaćanja države i privrede, odliv deviza će biti veći, pa će dinar slabiti, ocenio danas premijer Mirko Cvetković.

Nastavak na EMportal...

Malović: Jačanje dinara prema evru prolazno

Izvor: Economy.rs, 28.Apr.2011

Vanredni profesor na Institutu ekonomskih nauka Marko Malović ocenio je danas da jačanje dinara prema evru od početka godine nema uporište "u fundamentalnim faktorima koji dugoročno određuju trend i vrednost jedne nacionalne valute", već je posledica prolaznih pojava.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.