Bulić je finansirao sve, Kačavenda nije uzela ni dinar Isplivale nove šok tvrdnje o Ani Ćurčić i uplatama

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 02:51

"Bulić je finansirao sve, Kačavenda nije uzela ni dinar" Isplivale nove šok tvrdnje o Ani Ćurčić i uplatama

U emisiji ona razvezala jezik.

Pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica, Ivana Šašić tokom svog gostovanja u emisiji "Pitam za druga" je progovorila o njenom odnosu sa Anom Ćurčić.

Ona je priznala kako dobija preteće poruke od njenih fanova, zatim otkrila šta je sve Aca Bulić plaćao Ani svojim novcem, dok je ona bila u rijalitiju, pa i nakon toga, pa odbranila Milenu Kačavendu rekavši da nije uzela ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dinar od Anine podrške.

- Kakav je tebi dan kad ustaneš i kad vidiš da te je neko živ sahranio, te pretnje od njenih fanova su bile monstruozne?

- Ovo su oni, ne ja, ja spavam mirno u svom stanu, meni niko nije dao stan i plaćao mi kiriju, njihova morbidnost prelazi svaku granicu. Njena podrška ne radi ništa bez njenog znanja, ja njoj ne pretim blokirana mi je na svim mrežama, Ana je rekla mojoj Hristini koja je stvarna žrtva nasilja kao nije ni čudo što ti je muž pucao pored glave, ti to ne možeš nikome da kažeš ako se prezentuješ u narodu kao žrtva nasilja, kako možeš da se baviš tako groznim stvarima - priznala je Ivana.

- Od kako je ušla u rijaliti Aca Bulić je sve finansirao, nakon što je izašla isto tako, evo sad ću vam reći šta je sve plaćao. Sve one slike Milenine iz klinike, sve je procurilo od Ane. Pošto se pravi pametna Hristina je našla stan i Aca je sve vreme to plaćao, znači 850 evra plus 150 evra garaža. Na to sve ide i njen život. Francuski ležaj je plaćen, pa nova sofa, telefonskih računa oko 4500 evra, pa zatim dugovi za salon i samodoprinosi, bila je u blokadi u banci i to je sve morao da vrati - otkrila je Ivana.

- Evo pročitaću poruku od devojke koju Ana zove crnogorsko đubre o uplaćivanju novca na kumin račun, kaže da kuma nije dinara uzela od Anine podrške. Novac koji je stizao od Anine podrške išao je na račun njene dece, nikakve veze sa tim nije imala Milena. Takođe mi je stigla poruka od Mileninih admina, rekli su da je Đedović iskren i da Milenina podrška nema ništa protiv Ivana Marinkovića i da on napada sve bez potrebe - rekla je Ivana.

Detaljnije pogledajte u videima.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.