Izvor: Blic, 23.Feb.2024, 11:20

BAKŠIŠ SPOTICANJA Srbin postavio pitanje o konobarima i napojnici, pa nastao haos u komentarima: "Shvatite da oni nisu NIČIJE SLUGE"

Jedna od većih podela kod Srba, čija tema uvek izazove velike rasprave tiče se ostavljanja bakšiša konobarima. Dok jedni iz kafića ne izlaze bez ostavljene napojnice, drugi će svoj račun platiti "u dinar". Zašto je to tako, raspravljalo se nedavno na internetu.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Da li dajete BAKŠIŠ KONOBARIMA? Dok neki smatraju ugostiteljske radnike svojim SLUGAMA, ostali imaju drugačiji stav

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024

Kad bi svi prestali da daju bakšiš, niko više ne bi hteo da radi taj posao, pa bi gazde bile primorane da daju veće plate..Jedna od većih podela kod Srba, čija tema uvek izazove velike rasprave tiče se ostavljanja bakšiša konobarima. Dok jedni iz kafića ne izlaze bez ostavljene napojnice, drugi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.