Atomic Clubbing: Španac Vasco Ispirian na rođendanu DJ blizanaca

Izvor: NaDlanu.com, 06.Nov.2013, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atomic Clubbing: Španac Vasco Ispirian na rođendanu DJ blizanaca

Španski tek haus DJ Vasco Ispirian, rezident legendarnog madridskog kluba “The Room”, nastupiće povodom šestog rođendana novosadske organizacije “Gemini Djs” u subotu (09.11) u beogradskom klub “Atom Live”.

Iskusni Španac dolazi u Beograd okviru projekta “Atomic clubbing”, kako bi uveličao šesti B-day tek haus blizanaca iz Novoga Sada, koji se kriju iza imena “Gemini Djs”. Vasco Ispirian je bio promoter Innerlife-a, jednog od najuticajnijih kolektiva elektronske >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << muzike poslednjih decenija, a veliku podršku ima i od imena kao šti su Stacey Pullen, Radio Slave, Matthias Tanzmann, Jamie Jones, Martin Landsky.. Osim u kultnom The Room-u, koji je već par godna ne radi, ostavio je duboke tragove u ostalim madridskim klubovima važnim za elektronsku kao što su Long Play, Goa, Weekend, Deep, Soma.Dan ranije, u petak (08.11), u okviru projekta Atomic clubbing je premijera dram večeri u režiji starog beogradskog maga ovog zvuka, DJ Rahmanee-ja. U petak je ulaz slobodan do ponoći, dok je posle 200 dinara. U subotu je cena do ponoći 200, a posle skače na 400 dinara.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Atomic Clubbing: Vasco Ispirian, 9. novembar

Izvor: DANuBeogradu.rs, 07.Nov.2013, 09:44

Španski tek haus DJ Vasco Ispirian, rezident legendarnog madridskog kluba The Room, nastupiće u subotu, 9. novembra od 22.00, u beogradskom klubu Atom Live, povodom šestog rođendana novosadske organizacije Gemini DJs. Iskusni Španac dolazi u Beograd okviru projekta Atomic Clubbing. .. Pročitaj...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.