ŽENI ZA DAN ZALJUBLJENIH POKLONIO FUNKCIJU Lokalni šerif već tri puta bio iza rešetaka, a ovo je njegov NAJNOVIJI BAHATI POTEZ

Izvor: Press, 16.Maj.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENI ZA DAN ZALJUBLJENIH POKLONIO FUNKCIJU Lokalni šerif već tri puta bio iza rešetaka, a ovo je njegov NAJNOVIJI BAHATI POTEZ

Predsednik opštine Alibunar Predrag Belić je, kako saznaje "Blic", svojoj supruzi Violeti izdejstvovao zaposlenje u Nadzornom odboru tamošnje Direkcije za puteve.
Foto:Blic.rs
Belić je prethodno bio u zatvoru zbog zloupotrebe službenog položaja, a odmah po izlasku se vratio u fotelju?!
Bonus video: Lokalni SRPSKI šerifi


Predsednik Izvršnog odbora SNS >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Darko Glišić nedavno je najavio smene svih naprednjaka koje je opila vlast, a upravo je Belić među onima koji bi trebalo da odu prvi. On je uhapšen krajem prošle godine zbog sumnje da je budžet oštetio za više od 247 miliona dinara. Ovo mu je bio treći put da je iza rešetaka, i to jer 2015. nije raspisao javni oglas za zakup državnog zemljišta, već ga je dao poljoprivrednicima na obradu bez naknade. Njegovo ime se pominjalo i u slučaju ubistva novinara Milana Pantića, a bio je hapšen u "Sablji" zbog dilovanja droge i iznuda. Prethodno, u zatvoru je bio zbog pretnji i ugrožavanja bezbednosti. Pride, protiv njega su četiri puta vođeni postupci zbog nezakonitog držanja oružja i municije, ali nijednom nije osuđen, jer su postupci obustavljani zbog zastarelosti.

Foto: youtube
Predrag Belić

Ništa od ovoga nije bilo dovoljno da se Belić smiri. Po povratku iz pritvora ponovo je seo u fotelju prvog čoveka Alibunara, a za Dan zaljubljenih 14. februara ove godine supruzi je izdejstvovao ni mnaje ni više nego - funkciju.
- Čim je izašao iz zatvora, prva odluka prve sednice bila je postavljenje Violete Belić u Nadzorni odbor Direkcije za puteve Alibunara. Ona se za to i spremila, završila je jedan od privatnih fakulteta u Beogradu jer nije imala potrebnu školsku spremu, a bili su svesni da će morati makar nekim obrazovanjem da se pokriju - navodi naš sagovornik.
Njegova supruga je ne samo ljubitelj funkcija, već i ljubitelj luksuza, te se na fotografijama sa društvenih mreža može videti kako pozira na jahti. Ipak, ona je na kraju razrešena, tvrdi izvor "Blica", i to nakon intervencije centrale SNS.
- Belićevu ženu zovu prvom damom, što ona s oduševljenjem prihvata. Njegovo i ponašanje njegove supruge nanosi veliku štetu stranci, i kosi se sa porukama koje na svakom Glavnom odboru stranke šalje lider Aleksandar Vučić - kaže naš sagovornik.

Plata 75.000, a vozi hjundaijev suv
Belić je od 2012. do 2016. bio zamenik predsednika opštine, i za to je mesečno primao 7.000 dinara. Sada mu je, kao predsedniku, plata deset puta veća - oko 75.000. Prijavio je da vozi "hjundai tason VR", i ima ušteđevinu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Press...






Povezane vesti

KRIMI PREDSEDNIK OPŠTINE Hapšen u "Sablji", krao iz budžeta, zaposlio ženu za Dan zaljubljenih, a onda spiskao MILION EVRA za rasvetu!

Izvor: Blic, 16.Maj.2018

Predsednik opštine Alibunar Predrag Belić ne samo da je po izlasku iz pritvora postavio svoju suprugu Violetu u nadzorni odbor Direkcije za puteve, već je i sproveo sumnjiv tender kojim je dao milion evra za sanaciju ulične rasvete i postavljanje LED reflektora!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.