Vulkan za Dan zaljubljenih: Sastanak na nevidjeno - sa knjigom

Izvor: Beta OMS, 08.Feb.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulkan za Dan zaljubljenih: Sastanak na nevidjeno - sa knjigom

U susret Danu zaljubljenih, Vulkan izdavaštvo je i ove godine pripremilo najlepše poklone za svoje čitaoce! U pitanju je "Blind date with a book", odnosno sastanak na nevidjeno, ali sa knjigom!Ne sudite knjizi po koricama! Pratite kratke smernice sa nalepnica pažljivo upakovane knjige i odaberite pravi poklon za dragu osobu. Naslov romana ostaje nepoznat, u tome i jeste čar. Intrigantni tragovi sa nalepnica odvešće vas u carstvo pisanih reči različitih žanrova. Prepustite se mašti i izaberite tematiku prema svojim afinitetima. Da li će to biti ljubavni roman, istorijski, misterija, triler ili popularna psihologija odlučite sami! Jedno je sigurno - šta god da odaberete, nećete pogrešiti!Vulkan izdavaštvo pažljivo je izdvojilo naslove u moru bestselera i u skladu sa svetskim trendovima. U pitanju su knjige koje su oduševile čitaoce širom sveta, a sada je red došao i na vas. Nesvakidašnji poklon pomoći će vam da osvojite srce drage osobe. Ne propustite priliku za to, uputite se u najbližu knjižaru Vulkan i zakažite neobičan sastanak sa knjigom od 8. do 21. februara.Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.(Kraj OMS poruke)
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

L&Z čitaonica: Pokloni u susret Danu zaljubljenih!

Izvor: Lepota i zdravlje, 08.Feb.2019

Povodom praznika koji slavi ljubav, Vulkan je i ove godine pripremio najlepše poklone za svoje čitaoce, saznali smo iz ove izdavačke kuće. Kupovinom jednog od tri najnovija romana na akciji u svim knjižarama Vulkan na poklon dobijate raffaello– neodoljivi kremasti desert sa bademom i kokosom. Koji...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.