VRATILA SE STAROJ LJUBAVI! Karleuša je uz NJEGA došla do više od DVA MILIONA: Jasno je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 12:25

VRATILA SE STAROJ LJUBAVI! Karleuša je uz NJEGA došla do više od DVA MILIONA: "Jasno je!"

Nepogrešivi recept za uspeh?

Jelena Karleuša veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde je prati više od dva miliona ljudi.

Popularna pevačica iz dana u dan deli fotografije i snimke sa pratiocima, a neretko su one slobodnijeg karaktera, a sada je rešila da obraduje svoje obožavaoce poziravši obučena ispred čuvenog belog zida.

Karleuša je podelila fotografiju za koju je pozirala u dubokim plavim helankama, efektnom topu u obliku plavih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očiju i strukiranom blejzeru, a tome je dodala upečatljive bele sandale s resama i belu torbicu.

Tome je dodala i naočare za sunce s belim okvirima, dok je, u skladu s ovom kombinacijom, odabrala i svetloplavi lak za nokte.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

- Okej, okej, jasno mi je, više vam se sviđaju moje modne nego obnažene fotografije - napisala je Karleuša u šali i na ovaj način se vratila svojoj staroj ljubavi - fotografisanju pored belog zida koji joj je obezbedio ogroman broj pratilaca na Instagramu.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DVA BAZENA, 5 KUPATILA, bodljikava žica okolo: Zavirite iza kapije luksuzne vile Jelene Karleuše!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 09:18

Vrednost pevačicinog doma oko 2,5 miliona evra!..Jelena Karleuša uspela je da iskoristi lep dan i zrake sunca, pa je omamljena prolećnom atmosferom pozirala u dvorištu svoje nove luksuzne vile i to, očekivano, veoma izazovno...Popularna pevačica je na društvenoj mreži Instagram objavila nekoliko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.