DVA BAZENA, 5 KUPATILA, bodljikava žica okolo: Zavirite iza kapije luksuzne vile Jelene Karleuše!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 09:18

DVA BAZENA, 5 KUPATILA, bodljikava žica okolo: Zavirite iza kapije luksuzne vile Jelene Karleuše!

Vrednost pevačicinog doma oko 2,5 miliona evra!

Jelena Karleuša uspela je da iskoristi lep dan i zrake sunca, pa je omamljena prolećnom atmosferom pozirala u dvorištu svoje nove luksuzne vile i to, očekivano, veoma izazovno.

Popularna pevačica je na društvenoj mreži Instagram objavila nekoliko fotografija i snimaka na kojima je i ovoga puta pokazala svoje savršeno telo, ali i savršeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << esterijer svog doma.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Karleuša je na sebi imala karatak teksas šorts koji je otkrio njene dugačke izvajane noge, dok su bujne grudi bile u prvom planu jer malena majica jedva uspela da ih "ukroti".

Jelena je očigledno posebno bila raspoložena, te je tako nastala jedna vesela fotografiju na kojoj izgleda kao prava tinejdžerka, a u jednom trenutku je čak napravila i "most" svojim telom.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Podsetimo, vila se nalazi u elitnom delu Beograda na Senjaku.

Luksuzna nekretnina poseduje dva bazena - unutrašnji i spoljni, dve garaže, kao i ogromno dvorište koje je zaštićeno zidovima, kamerama, te bodljikavom žicom i vredi oko 2,5 miliona evra.

Takođe, u kući ima čak pet kupatila, a ono što je zanimljivo jeste da Jelena i Duško imaju - svako svoje kupatilo, jer to je, kako je Karleuša ranije rekla, "tajna srećnog braka".

Pogledajte:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.