Takmičenje za najduži poljubac

Izvor: juGmedia, 10.Feb.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje za najduži poljubac

NIŠ – U Forum šoping centru će u subotu 13. februara, u 12:30 časova, u susret Danu zaljubljenih, biti održano takmičenje za najduži poljubac.

Svi zainteresovani parovi moći će da se oprobaju u ovom zanimljivom takmičenju za koje prethodno treba da se prijave na info-pultu Foruma ili na telefon 522-229.Pobednike očekuje nagrada od 10 hiljada dinara za kupovinu u prodavnicama Fashion&Friends, Bata, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Levi’s i Tommy Hilfiger.

U šoping centru biće postavljen i Zid ljubavi na koji će posetioci moći da ostavljaju svoje ljubavne poruke, a u subotu, tačno u podne, žiri će izabrati najlepšu i nagraditi autora vrednom nagradom.

Specijalni gosti Foruma biće članovi plesnogstudija „Star“ koji će se predstaviti nizom plesnih tački, a svako ko bude voljan, moći će da se oproba u plesu.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.