Svi su iščekivali, ali je slavni par ipak odlučio da odloži venčanje

Izvor: B92, 06.Mar.2020, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi su iščekivali, ali je slavni par ipak odlučio da odloži venčanje

Poznati par Kejti Peri i Orlando Blum, koji su se verili na Dan zaljubljenih, odlučio je da otkaže venčanje, iz bezbednosnih razloga.

Naime, pošto su juče objavili vest da je Kejt trudna, njihov plan da se venčaju na ovo leto propada. Odlučili su da stajanje pred oltar pomere zbog koronavirusa.

Podsetimo, Kejti i Orlando su bili u vezi od početka 2016. do marta 2017. godine, a početkom 2018. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine su se pomirili. Iako se trude da svoj život drže podalje od očiju javnosti, vernim obožavateljima ništa ne promiče.

Blum se trudio da veridba protekne savršeno, pa je sve bilo ukrašeno crvenim ružama i kupio joj je prsten u obliku cveta, ali mu je kutijica u kojoj je bio prsten zadala dosta problema.

"Nije bilo toliko loše, ali nikako nisam mogao da izvadim prsten iz džepa. Imao sam osećaj da će to da se desi i to sam napomenuo dečku od kojeg sam kupio prsten. On mi je dobar prijatelj pa sam ga upozorio da pazi na veličinu kutijice. Rekao je da će biti u redu, ali znao sam. Bila je prevelika čim nisam mogao da je izvadim iz džepa", ispričao je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.