Spomenar jedne romantičarke – foto album za cijeli život!

Izvor: Naša Svadba, 06.Jan.2014, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spomenar jedne romantičarke – foto album za cijeli život!

Ako želite da fotke vaše svadbe čuvaju esenciju romantike u tim čarobnim momentima kad je jedan dan cijeli svijet nebitan i kad je vrijeme samo vaše, vaša ljubav i osjećaji, vaša afekcija i snovi i kad se sve stopi u jedno i postane beskonačno… Onda trebate potražiti Enu.

Zaista, njezini spomenari, točnije foto albumi napravljeni su s puno truda i ljubavi, a ponajviše poštovanja prema romantici što i jest bit vjenčanja, tog čina spajanja dvije polovice u jednu i kad kao magijom dvoje postaje mikrokozmos i dobiva novu budućnost.

U tom svijetu gdje prestajemo biti ja i postajemo mi, lijepo je pamtiti samo sretne stvari, a svadbe su su prepune takvih momenata.

Ena Photo Art studio donosi...
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Naša Svadba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Naša Svadba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Naša Svadba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.