Savršen manikir za Dan zaljubljenih: Ova jednostavna tehnika uspeva svakome VIDEO

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 19:53

Savršen manikir za Dan zaljubljenih: Ova jednostavna tehnika uspeva svakome VIDEO

Da biste ovako ukrasili nokte potrebno je da primenite tehniku pečata koja se jednostavno izvodi, čak i ako ste nespretni s lakiranjem.

Samo tri dana nas deli od famoznog Dana zaljubljenih, kada, prema nepisanom pravilu, sve bude u znaku poljubaca, srca i zagrljaja. Tu ni ukrašavanje noktiju ne zaostaje, pa ih možete isrcrati u duhu praznika ljubavi.

Međutim, ako spapdate u tip osobe koja voli da uvek ima uredan manikir, imamo savršen trik za vas – kako da napravite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << unikatne nokte za Dan zaljubljenih koristeći tehniku pečata.

Priprema nokta

Prvi korak uključuje standardnu pripremu noktiju – oblikovanje, brigu o zanokticama i pripremu nokatne ploče. Ovo će osigurati da vaši nokti izgledaju uredno i da manikir traje duže.

Za osnovu manikira, odaberite bilo koju boju ili dizajn koji vam se dopada. Možda će vam se svideti klasičan francuski manikir, ili možete odabrati živopisnu boju koja će se lepo upariti sa crvenim detaljima koje planirate da dodate naknadno.

Tehnika pečata

Sada dolazi zabavan deo – pečatiranje! Za ovaj efekat, koristite crveni lak za nokte i tanku četkicu za nanošenje koja ide u špic.Postoje dve različite verzije ove tehnike - srca i poljupci.

Nacrtajte oblik srca ili usana na koži kažiprsta, a zatim blago taknite nokte s tim prstom, stvarajući otisak . Ovaj jednostavan postupak ostavlja realističan i šarmantan efekat srca ili poljubca na vašim noktima, savršen za proslavu ljubavi.

Ova metoda pruža kreativan i lični dodir vašem manikiru za Dan zaljubljenih, omogućavajući vam da istaknete svoju individualnost dok slavite ljubav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.