Ruska popularna serija Institut: Pogledajte 20. epizodu

Izvor: B92, 20.Avg.2016, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska popularna serija "Institut": Pogledajte 20. epizodu

Na sajtu PRVA.RS ekskluzivno se emituje ruska popularna serija „Institut“ koja će vas odvesti u vreme carske Rusije, tragičnih ljubavi, intriga i dvoboja.

U posetu Sofiji i njenoj majci dolazi knez Hovanski koji ih je obasuo poklonima. I dok joj Andrej ljubi ruke, deli komplimente i izjavljuje ljubav, Sofija mu vraća poklone.

Voroncov, zajedno sa policajcima, istražuje tunele u kojima su otmičari držali Sofiju. Pronalazi prsten i pravo odlazi na Sofijinu kućnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << adresu.

U institutu je dan za posete. Tata je usamljena, nakon očeve smrti više nema ko da je poseti. Brat Šestakove Serž je poziva da ih poseti za vreme praznika.

Sokola šalje Varju na univerzitet da preda pare profesoru Zotovu. Ipak, kada naiđe na studente u amfiteatru i kada je oni svojim pričama obrlate, Varja će učiniti nešto za šta je sigurna da se Sokolovoj neće dopasti.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.