Rodila ga je neverovatna surogat majka: Robi Vilijams i Ajda Fild dobili četvrto dete

Izvor: B92, 15.Feb.2020, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rodila ga je neverovatna surogat majka": Robi Vilijams i Ajda Fild dobili četvrto dete

Par nas je iznenadio slikom objavljenoj na instagram profilu na Dan zaljubljenih, na kojoj se vide stopala njihovih četvoro dece.

Najmlađi sin Robija Vilijamsa je dobio ime Bo Benedikt Entoven Vilijams.

Ajda je saopštila da je njihovog novorođenog sina rodila ista ’neverovatna’ surogat majka koja je na svet donela i njihovo treće dete po imenu Kolete(nadimak Koko) u septembru 2018. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da je sada njihova šestočlana porodica zvanično potpuna.

"Primetite razliku..Na ovaj Dan zaljubljenih, proslavljamo ljubav na najsavršeniji način...Beo Benedikt Entoven Vilijams", napisala je u opisu ispod slike i dodala da je sin biološki njihov, ali da ga rodila neverovatna žena, koja je bila surogat i Koko.

Ajda i Robi, pored Koko i Boa, imaju i ćerku Teodoru-Tedi rođenu 2012. i sina Čarltona-Čarlija rođenog 2010. godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Robi Vilijams postao otac: Dečaka rodila surogat majka

Izvor: Story, 15.Feb.2020

Robi Vilijams i njegova supruga Ajda Fild dobili su četvrto dete, a Dan zaljubljenih iskoristili kao povod da objave srećnu vest Dan zaljubljenih za mnoge autore širom sveta bio je poseban pošto su upravo njega iskoristili za premijerna izvođenja svojih albuma, spotova, filmova, za koncerte ili...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.