RUŽE I CRVENI BALONI Knez Mihailova u znaku ljubavi

Izvor: Blic, 14.Feb.2016, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUŽE I CRVENI BALONI Knez Mihailova u znaku ljubavi

Šta se dobije kada spojite Dan zaljubljenih i lepo vreme? Odgovor je: Knez Mihailovu ulicu punu zaljubljenih parova, cveća i ljubavi.

Beogradske ulice danas su pune zaljubljenih parova koji se drže za ruke i šetaju kroz grad razmenjujući nežnosti i poljupce.

Na mnogim mestima u gradu prodavci nude cveće kojim možete da iznenadite voljenu osobu.

- Prodaja ne ide baš najbolje ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ima ljudi koji kupuju. Više uzimaju cveće za slavu ali ima i onih koji kupuju za Dan zaljubljenih, i najčešće biraju crvene ruže - priča prodavac Milovan.

I baloni koje veseli klovnovi oblikuju za decu u Knez Mihailovoj ulici su u znaku ljubavi.

Prodavci nude i različite rekvizite koji imaju nacrtana ili zakačena srca a koji takođe mogu biti lep poklon za vama dragu osobu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.