Provedite Dan zaljubljenih u Beču, na lepom plavom Dunavu

Izvor: Blic, 22.Jan.2016, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provedite Dan zaljubljenih u Beču, na lepom plavom Dunavu

Nekoliko dana bega od svakodnevice uvek prija, a vaša idealna destinacija mogao bi biti Beč - grad muzike, istorije, prelepih građevina...

Portal Superodmor nudi vam prilikom da pritom i uštedite - ukoliko danas napravite upit, tri noćenja s doručkom i Hotelu Fabrik 3* i autobuski prevoz od 12. februara, koštaće vas svega 89, umesto redovne cene od 99 evra po osobi.

Programom putovanja je predviđen i odlazak u Parndorf outlet centar - najveći designer outlet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tržni centar u centralnoj Evropi u kome su stalna sniženja od 30 do 70 odsto.

Beč je jedna od najlepših prestonica starog kontinenta. U njemu se spajaju staro, monarhijsko, iz doba Habzburga i nova, savremena arhitektura 21. veka. Obilasci bečkih dvoraca, parlamenta, čuvene bečke Opere... samo je jedan način da upoznate grad. Odličan način je i da posetite bečke restorane u kojima se sprema izvrsna hrana.

Mogući su i i fakultativni izleti do Dunavskog tornja odakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park i Šenbrun palate, letnje rezidencije Marije Terezije ili do Bratislave.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.