Poznate ličnosti kao poslovna pratnja za Dan zaljubljenih

Izvor: Poznati.info, 14.Feb.2011, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate ličnosti kao poslovna pratnja za Dan zaljubljenih


I dok brojne poznate ličnosti tvrde da će Dan zaljubljenih provesti u društvu svoje porodice i prijatelja, sajt Poznate.com nudi 'običnim ljudima' da provedu sat, dan ili vikend u društvu neke od 18 poznatih ličnosti koje su deo ove agencije.
'Upoznavanje, druženje, intimna večera, a možda i mnogo više – od vas zavisi. Naše je samo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << posredujemo u vašem kontaktu sa poznatom ličnošću koju vi izaberete.' - glasi slogan ove agencije, dok se nakon toga može videti cenovnik koji važi samo za usluge agencije, dok se cena unajmljivanja poznate ličnosti naknadno ugovara.
60minuta* – 200 evra
Provedite 1 sat u društvu izabrane poznate ličnosti. Iskoristite priliku da popijete piće ili dva, ručate ili prošetate sa nekom od estradnih zvezda.
Veče – 500 evra
Ponuda za druženje od 20:00h do 00:00h. Iskoristite priliku da prijateljima predstavite vašu novu prijateljicu, pogledajte film, povedite je na koktel ili prijem.
Vikend - 1000 evra
Odletite u toplije krajeve, i iskoristite 2 dana za opuštanje i odmaranje u nekom od mondenskih letovališta.
Ko su devojke koje su deo ove agencije ostaje samo da nagađamo, dok čitamo pomalo bizarnu ponudu agencije 'Poznate'.
Slične, interesantne teme: Domaće poznate ličnosti kao deca Prostitucija na estradi?! Kako poznati slave Badnje veče i Božić
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.