Povratak bivših koje smo voleli: intenzivan i snažan ili sladak i kreativan?

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Feb.2024, 16:38

Povratak bivših koje smo voleli: intenzivan i snažan ili sladak i kreativan?

Iako je za mnoge Dan zaljubljenih bio samo obična sreda, čini se da atmosfera ljubavi traje ceo mesec, a tema nam ne izlazi iz glave. Bez obzira da li ste u vezi ili srećno slobodni, verovatno ste razmišljali o nekim bivšim – koliko vam je drago što su u toj kategoriji, ili vam možda malo nedostaju. Najčešće se preporučuje da se ne petljate sa onima koji su zasluženo u prošlosti, ali ovog februara postoji izuzetak. Ovo su kultni Nespresso ukusi koji se vraćaju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << vas podsećaju na nezaboravnu aromu u kojoj možete ponovo uživati kao i pre. Pitanje je samo kada će vaši favoriti doći na red!

Intenzivan, moćan i zavodljiv, Dharkan je jedan od najpopularnijih ukusa Nespresso kafe i stalno je tražen. Od kada je prvi put predstavljena ljubiteljima najukusnije kafe koju možete da popijete kod kuće, pre deset godina, očarava intenzivnim notama prženja, primesama gorkog kakaa i prepečenih zrna. To je intenzivna mešavina čiste Arabike sa svilenkastom teksturom i mističnim imenom; „dharkan“ znači „otkucaje srca“ na urdu jeziku i često se koristi za opisivanje vitalne i ritmičke funkcije srca ili za prenošenje emocija i senzacija u vezi sa otkucajima.

Nezaboravni ukusi limitirane kolekcije Pierrea Herméa, kultnog francuskog poslastičara i čokoladara, ponovo su spremni da zaslade vaše trenutke Nespresso kafom. Teško je izabrati omiljenu među 3 ukusa za liniju Original i Vertuo, ali požurite da ih isprobate jer će biti dostupni na kratko vreme.

Nežni Infiniment Gourmand donosi prefinjenu aromu pečenog lešnika, sa primarnom notama keksa, badema i vanile, a uz dodatak mleka uživajte u kremastom kapućinu ovog ukusa.

Infiniment Espresso je napravljen od kolumbijske arabike koja je majstorski pržena kako bi se dočarali ukusi crvenog voća i žitarica. Idealan je za sve koji vole da se igraju sa ukusom.

Infiniment Fruité je dobitna kombinacija brazilske i kolumbijske arabike, koje donose svoje prirodne note slada, a Pierre Hermé je hrabro dodao aromu maline za potpunu harmoniju ukusa.

Za sve koji su u potrazi za savršenim aparatom koji će vam pružiti vrhunsko iskustvo ispijanja omiljenog napitka svakoga jutra, ali i ulepšati životni prostor elegantnim dizajnom, došla je i nova kolekcija CitiZ Platinum Nespresso. Dve verzije dizajna, dve različite boje, odnosno završne obrade materijala – nerđajući čelik ili titanijum – i mogućnost da na istom postolju imate Aeroccino 3, penilica za mleko sa kojom ćete u trenu imati savršeno penasti kapućino.

Uz nezaboravne ukuse, Nespresso kafe su jedine bivše o kojima razmišljamo ove godine – a tek smo počeli!
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.