Poruka Emine Jahović raznežila društvene mreže: Ti si sve o čemu sam ikada sanjala!

Izvor: Prva.rs, 09.Avg.2018, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka Emine Jahović raznežila društvene mreže: Ti si sve o čemu sam ikada sanjala!

Popularna pevačica Emina Jahović juče je imala poseban razlog da bude najponosnija i najsrećnija žena na svetu. Naime, njen stariji sin Jaman napunio je deset godina, što je inspirisalo pevačicu da mu srećan divan dan poželi i putem društvenih mreža, gde je svim pratiocima pokušala da dočara delić onoga što trenutno oseća.
"Ti si sidro mog života... Moj sin, moj heroj! Ti si sve o čemu sam ikada sanjala. Danas si napunio deset godina i ne mogu da verujem kako je vreme proletelo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ljubavi moja! Srećan rođendan, sine", napisala je Emina, nakon čega su usledile mnogobrojne čestitke njenih pratilaca.
Koja fotografija je pratila ovu emotivnu porku pogledajte OVDE.
Izvor: Kurir.rs
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Ti si sve o čemu sam ikada sanjala, LJUBAVI MOJA: Emina Jahović ne krije svoja osećanja, ON joj je u potpunosti promenio život! (FOTO)

Izvor: Press, 09.Avg.2018

Te 2008. godine u njenom životu promenilo se baš sve! . Popularna pevačica Emina Jahović danas ima poseban razlog da bude najponosnija i najsrećnija žena na svetu. Naime,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.