Izvor: DANuBeogradu.rs, 07.Dec.2022, 11:57

Novi filmovi u bioskopima: Rabije Kurnaz protiv Džordža V. Buša

Posle srpske premijere na festivalu Slobodna zona, film „Rabije Kurnaz protiv Džordža V. Buša“ prikazivaće se u bioskopima od 8. decembra 2022. Murat je zatvoren u američkoj pritvornoj jedinici u Gvantanamu. Očajnički zeleći da pomogne sinu, Rabije Kurnaz, domaćica i majka puna ljubavi iz Bremena, odlazi u policiju, obaveštava nadležne i skoro da gubi nadu … Članak Novi filmovi u bioskopima: Rabije Kurnaz protiv Džordža V. Buša se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Trougao tuge

Izvor: DANuBeogradu.rs, 07.Dec.2022

Još jedan film sa festivala Slobodna zona, komedija „Trougao tuge“, prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 8. decembra 2022. Ovogodišnji Kanski festival je određen kao mesto svetske premijere novog, dugoočekivanog filma švedskog nagrađivanog reditelja Rubena Estlunda, koji je na njemu ubedljivo...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.