Možda je prestar za novi mandat, ali ne i za Dan zaljubljenih; 47 godina braka u jednoj fotki FOTO

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 18:43

Možda je prestar za novi mandat, ali ne i za Dan zaljubljenih; 47 godina braka u jednoj fotki FOTO

I američki predsednik Džo Bajden slavi dan zaljubljenih...

Bajden je uoči praznika objavio dirljivu fotografiju sa suprugom i prvom damom SAD Džil Bajden na svom Eks nalogu (nekadašnjem Tviteru).

"Džili, ti si ljubav mog života i život moje ljubavi", napisao je on uz fotku iz mlađih dana, pokazujući da njihova ljubav, i nakon 47 godina braka, još uvek živi.

Podsetimo, Džo i Džil >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se upoznali na sastanku “naslepo”. Tri godine posle smrti Bajdenove prve žene i ćerke upoznao ih je njegov brat. Džil je još studirala, a svojevremeno je u intervjuu za Vog otkrila da je Džon tad ostavio sjajan utisak.

"Kad me je ispratio do kuće, pružio mi je ruku za laku noć. Pozvala sam mamu u jedan ujutru i rekla joj da sam konačno upoznala džentlmena”, rekla je Džil.

Džo je bio samohrani otac kad su se upoznali, a Džil mu je pomogla i da prebrodi tragediju. "Vratila mi je život", napisao je 2007. u svojim memoarima “Promises to Keep”. Džil se razvodila od svog prvog supruga kad je upoznala Bajdena, a njegove sinove Hantera i Boa odmah je zavolela.

Džil je čak pet puta odbijala Džoa pre nego što je pristala da se uda za njega 1977. godine, a više o tome možete da pročitate OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.