Nakon razvoda započeo život sa 13 godina mlađom: Najlepšu ženu sveta zamenila ova glumica FOTO

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 11:03

Nakon razvoda započeo život sa 13 godina mlađom: Najlepšu ženu sveta "zamenila" ova glumica FOTO

Važili su za jedan od najlepših i najskladnijih parova, ali njihova priča se završila nakon sedam godina braka.

Bivši bračni par Sofija Vergara i Džo Manganijelo okončali su sedmogodišnji brak prošle godine, nakon čega su nastavili sa svojim životima. Imaju sina Manola, a po svemu sudeći, ljubav s novim partnerima je sve jača.

Sofija već izvesno vreme uživa u ljubavi s ortopedskim hirurgom Džastinom Salimanom, a Džo je navodno započeo zajednički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << život sa 13 godina mlađom partnerkom, glumicom Kejtlin Okonor.

Stvari među njima su postale ozbiljnije nakon zajedničkih, romantičnih putovanja po Njujorku i Italiji, a strani mediji prenose da su jako zaljubljeni i da uživaju u zajedničkom životu.

Glumica za koju mnogi kažu da je najlepša žena sveta priznala je da je razvod usledio zato što je "imala mlađeg muža koji je želeo decu", a ona ne želi da bude "stara mama".

"Osećam da nije fer prema bebi. Poštujem onoga ko to radi, ali to više nije za mene", izjavila je Sofija Vergara, koja se sa Džoom Manganijelom sporazumno razvela šest meseci nakon razlaza koji je iznenadio svetsku javnost.

Budući da su potpisali predbračni ugovor, nije bilo rasprave ni oko imovine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Možda je prestar za novi mandat, ali ne i za Dan zaljubljenih; 47 godina braka u jednoj fotki FOTO

Izvor: B92, 14.Feb.2024

I američki predsednik Džo Bajden slavi dan zaljubljenih....Bajden je uoči praznika objavio dirljivu fotografiju sa suprugom i prvom damom SAD Džil Bajden na svom Eks nalogu (nekadašnjem Tviteru)..."Džili, ti si ljubav mog života i život moje ljubavi", napisao je on uz fotku iz mlađih dana, pokazujući...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.