Masimo Savić za Dan zaljubljenih u Sava Centru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2015, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masimo Savić za Dan zaljubljenih u Sava Centru

Pevač Masimo Savić vraća se pred beogradsku publiku za Dan zaljubljenih, 14. februara, koncertom koji najavljuje kao "muzičku supernovu" u Sava centru.

Masimo je proteklog februara, sa tek objavljenim hit albumom "1 dan ljubavi", rasprodao desetak dana unapred Sava centar, a pred novo druženje sa publikom u njemu omiljenoj beogradskoj dvorani kaže da je "došlo vreme za velike promene u aranžmanima".

"Mislim da se publika u Beogradu dovoljno naslušala mojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tzv. običnih (u zvučnom smislu) koncerata. Želim beogradskoj publici pružiti jedan stvarno jedinstveni način prezentacije svih mojih hitova. Sudar Ivana Popeskića kao aranžera, Alana Bjelinskog kao dirigenta, klasičnog orkestra i mog benda stvoriće tu supernovu", objasnio je Masimo.

Pozvao je sve da dođu na koncert za Dan zaljubljenih, naglasivši da njemu ljubav znači jako puno.

"Dan zaljubljenih je molba sveta da se na jedan dan zaborave sve strahote današnjice i otvori put ljubavi. E i kao takav, Dan zaljubljenih je vrlo bitan", rekao je popularni pevač.

Ulaznice za Masimov beogradski koncert u prodaji su po cenama od 1.500, 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim, saopštio je "Long play".
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.