MLADA UMRLA NA DAN SVADBE Umesto u svatove, gosti završili u pogrebnoj povorci! Opaka bolest bila jača od velike ljubavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 21:33

MLADA UMRLA NA DAN SVADBE Umesto u svatove, gosti završili u pogrebnoj povorci! Opaka bolest bila jača od velike ljubavi

Opaka bolest pokosila veliku ljubav.

Hader Mošer (31), iz Konektika, 22. decembra izgovorila je sudbonosno da svom izabraniku, Dejvidu Mošeru, u bolnici, dok se borila sa odmaklim stadijumom raka dojke i preminula samo 18 sati nakon toga.

Dejvid je ispričao da je na dan kada je planirao da je zaprosi, 23. decembra 2016. godine, njoj dijagnostikovan rak dojke.

Објава коју дели Educator (@teacherman91)

- Nije znala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ću je te večeri zaprositi, očigledno, a ja sam rekao sebi: "Mora da zna da tim putem neće ići sama" - rekao je za CBS Hartford WFSB.

Dok su se vozili kočijom, on ju je pitao da se uda za njega. Do jeseni 2017. godine, njen rak je metastazirao.

- Otkrili su metastaze u mozgu i nekoliko meseci kasnije, bila je na aparatima koji su je održavali u životu, disala je uz pomoć cevčica. Bila je jaka. Drugi bi davno odustali. Doktori su čak rekli da nisu znali kako je stiga dovde - poručio je on dok je još trajala borba.

Planirali su da se venčaju 30. decembra 2017. ali su im lekari napomenuli da bi to trebalo da urade ranije. Venčanje je bilo u prisustvu njenih najmilijih. Na dan kada su prvobitno planirali da organizuju svadbu, bila je njena sahrana.

- Gubili smo je dok smo svi stajali onde i razmišljali o tome da se držimo, jer to je bilo to... Ono što smo videli, što nam je davala, što je davala njemu, bilo je poslednje od onoga što je ona bila - rekla je njena deveruša Kristina Karas.

Izvor: Srbija Danas/Blic Žena/Izvor: Jelena Milenković/ Prenela: E.D.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Umesto svadbe organizovana sahrana: Tragična ljubavna priča ledi krv u žilama

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 12:51

Heter Moser iz Konektikata udala se za ljubav svog života, Dejvida Mosera, dok se borila sa rakom dojke. Venčanje je održano 22. decembra, a samo 18 sati kasnije Heter je preminula u 31. godini...Heter i Dejvid su se upoznali 2015. godine na časovima svinga i ubrzo su shvatili da su stvoreni jedno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.