Umesto svadbe organizovana sahrana: Tragična ljubavna priča ledi krv u žilama

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 12:51

Umesto svadbe organizovana sahrana: Tragična ljubavna priča ledi krv u žilama

Heter Moser iz Konektikata udala se za ljubav svog života, Dejvida Mosera, dok se borila sa rakom dojke. Venčanje je održano 22. decembra, a samo 18 sati kasnije Heter je preminula u 31. godini.

Heter i Dejvid su se upoznali 2015. godine na časovima svinga i ubrzo su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Planirao je da je zaprosi 23. decembra 2016., ali tog dana su saznali da ona ima rak dojke.

Dejvid je rešio da ostane sa njom i da je podrži u njenoj borbi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opakom bolešću.

Na jesen 2017. godine, rak se proširio na mozak, ostavljajući Heter u veoma teškom stanju.

Iako su prvobitno planirali venčanje za 30. decembar 2017., lekari su predložili da to obave ranije i venčanje se dogodilo u bolnici uz prisustvo najbližih.

Na dan koji je trebao da bude jedan od najsrećnijih dana u njihovom životu, održana je Heterina sahrana.

Nosila je masku za kiseonik dok je izgovarala sudbonosno "da".

Fotografije venčanja koje je zabeležila Heterina deveruša Kristina Karas, postale su potresan prikaz ove tragične ljubavne priče.

"Gubili smo je dok smo svi stajali i razmišljali o tome da se držimo, jer to je bilo to... Ono što smo videli, što nam je davala, što je davala njemu, bilo je poslednje od onoga što je ona bila", rekla je Kristina Karas.

Heterina hrabrost i ljubav koju je osećala prema Dejvidu ostaviće neizbrisiv trag u srcima onih koji su je poznavali, piše cbsnews.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.