LJUBAVI... Jovana Joksimović objavila divne vesti, Željko sa čašom na glavi - veliki dan za porodicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 16:48

"LJUBAVI..." Jovana Joksimović objavila divne vesti, Željko sa čašom na glavi - veliki dan za porodicu!

Samo nek se slavi!

Pevač Željko Joksimović danas je napunio 51. godinu, a njegova supruga Jovana na simpatičan način mu je čestitala rođendan putem društvene mreže Instagram.

- Srećan rođendan ljubavi - napisala je voditeljka uz fotografiju poznatog supruga.

Željko na slici pozira nasmejan u noćnom provodu, a posebno zanimljiv detalj je čaša koju pevač drži na glavi.

Podsetimo, ulazak u šestu deceniju Joksimović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prošle godine obeležio gala žurkom, a za organizaciju spektakularne proslave pobrinula se njegova lepša polovina.

- Iako volim rođendane i svetkovine, mislio sam da ovog puta ne proslavljam. Međutim, moja Jovana se sa tim apsolutno nije slagala. Ona i Manja su sve organizovale. Siguran sam da će to biti jubilej za pamćenje - istakao je on svojevremeno.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih,   Jovana i Željko Joksimović,   Željko Joksimović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.