Konkurs za najlepšu sliku na temu ljubavi za Nišlije

Izvor: JužneVesti.com, 05.Feb.2017, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za najlepšu sliku na temu ljubavi za Nišlije

Kreativci koji vole da slikaju, a imaju od 15 do 30 godina, mogu da učestvuju na konkursu za najlepšu sliku na temu “Ljubav postoji, pričekaj je”. Svi pristigli radovi biće izloženi u Oficirskom domu u Nišu, 14. februara na Dan zaljubljenih, od 12 sati.

Tehnike koje mladi umetnici koji žele da se prijave mogu da koriste su tempera, akril i ulje, a format slike ne sme da bude manji od 40 x 60 cm. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Mogu da se prijave svi kreativci koji imaju od 15 do 30 godina. Stručni žiri će birati 3 najlepše slike, koje će biti nagrađene.

Pobednik na konkursu dobiće putovanje za dve osobe, a druga i treća nagrada su vaučeri. Svi pristigli radovi biće izloženi, a svaki učesnik dobiće zahvalnicu za učešće i doprinos kulturi Niša - navode organizatori.

Oni koji odluče da se prijave na konkurs na temu ljubavi svoje radove mogu da dostave 10. i 13. februara od 8 do 15 sati u prostorije Oficirskog doma u Nišu.

Žiri koji će odlučiti koji će radovi biti nagrađeni su predsednik žirija, akademski slikar Jelena Stošić, a pored nje biće još dva člana - kažu organizatori.

Organizator je nevladina organizacija “Smart grupa”, koja u saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Niša želi da promoviše mlade umetnike i podstiče njihovu kreativnost.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.