Evo kako sada izgleda POBEDNIK! Poslednje pripreme pred povratak na KALEMEGDAN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2020, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako sada izgleda "POBEDNIK"! Poslednje pripreme pred povratak na KALEMEGDAN (VIDEO)

"Pobednik" će na postolje biti vraćen u petak 14. februara, na Dan zaljubljenih

Sinoć su u ateljeu vajara Zorana Kuzmanovića u Smederevu sprovedene poslednje pripreme pred povratak "Pobednika", koji bi danas u kasnim poslepodnevnim satima trebalo da stigne u srpsku prestonicu.

Kako može da se vidi na poslednjem snimku Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda, "Pobednik" je potpuno spreman za veliki kam-bek, u šta će Beograđani, ali i turisti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moći da se uvere već sutra od 10.00 do 16.00 kada će biti izložen na samom početku platoa na kojem već 92 godine obitava.

Finalne pripreme pred povratak kući #pobednik pic.twitter.com/S5T2kk4PDe

— Pobednik (@PobednikSK) February 11, 2020

, a predviđeno je da cela operacija bude izvedena od 10.00 do 13.00 časova. Za to vreme za posetioce će biti zatvoren ovaj deo Beogradske tvrđave.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.