Dušan Svilar: Jedva čekam da se oženim!

Izvor: Poznati.info, 19.Mar.2013, 06:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Svilar: Jedva čekam da se oženim!

Pevač je već tri godine u vezi na daljinu sa Andreom, studentkinjom političkih nauka koja živi u Melburnu, a čeka se samo dan da ona završi studije i da počnu da planiraju zajednički život

Pevač Dušan Svilar je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog nedavno održanog takmičenja Beosong. Iako su mnogi tvrdili da je njegova pesma “Spas” trebalo da pobedi, Dušan je osvojio drugo mesto.

Ipak, on nastavlja dalje da gradi svoju karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i da uživa u ljubavi sa Andreom. Oni su u vezi na daljinu već tri godine, jer Andrea živi u Melbrnu.

Andrea i ja smo se upoznali posle mog nastupa u Detroitu. Prišla je njena majka i poželela da nas slika. Čim sam je ugledao u meni se desilo nešto neobično.”, rekao je Svilar i dodao da su se posle nekoliko meseci opet sreli na crnogorskom primorju i da su od tada zajedno.

Iako se viđaju jednom u tri meseca, Dušan kaže da im je to sasvim dovoljno da njihova ljubav svakim danom sve više jača. Pevač navodi da je Andrea pri kraju studija političkih nauka i da se bliži dan kada će razmmišljati o daljim koracima.

“Za mene bi najveći uspeh bio kada bih sa svojom srodnom dušom imao život kakav imajummoji roditelji. Iako su godinama u braku, kad ih vidim zajedno, jasno je da među njima ima neverovatno mnogo ljubavi.”, pohvalio se Dušan i dodao “Volim decu i smatram da za dvoje ljudi koji se vole nema većeg bogatstva od podizanja potomstva.”, rekao je Svilar u intervjuu za magazin “Gloria”.

Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Dušan Svilar jedva čeka da stupi u brak!

Izvor: Scandal.rs, 19.Mar.2013

Pevač je već tri godine u vezi na daljinu sa Andreom, studentkinjom političkih nauka koja živi u Melburnu, a čeka se samo dan da ona završi studije i da počnu da planiraju zajednički život. Pevač Dušan Svilar je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog nedavno održanog takmičenja Beosong....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.