“50 nijansi” obara rekorde: Za dva dana sa blagajni 250 milona dolara

Izvor: Svet, 16.Feb.2015, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“50 nijansi” obara rekorde: Za dva dana sa blagajni 250 milona dolara

Filmska adaptacija erotskog romana “Pedeset nijansi sive” oborila za vikend rekorde zaradom na blagajnama. U samo prva dva dana prikazivanja film je u svetu zaradio gotovo 250 miliona dolara, prenosi Holivud riporter.
Film je u SAD-u zaradio rekordnih 81,7 miliona dolara, a zahvaljujući tim brojkama film je postao najuspešniji od svih filmova koji su prikazivanja započeli na Dan zaljubljenih.
Snimanje filma koštalo je 40 miliona dolara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Izvor: Dnevnik
Foto: Print screen/Youtube
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Film „Pedeset nijansi – siva” ubedljivo najgledaniji

Izvor: Politika, 17.Feb.2015, 13:56

Erotska priča studentkinje Anastasije Stil (Dakota Džonson) i biznismena Kristijana Greja (Džejms Dornan) privukla je veliki broj gledalaca u svetske bioskope. Film „Pedeset nijansi – siva”, do sada, na blagajnama u SAD-u zaradio je 81,7 miliona dolara...Na drugom mestu sa zaradom od 35,6 miliona...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.