Vlast u Crnoj Gori RUŠI KONAK manastira Svetog Vasilija kod Ulcinja, policija čuva bagere

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2020, 09:10

Vlast u Crnoj Gori RUŠI KONAK manastira Svetog Vasilija kod Ulcinja, policija čuva bagere

Po nalogu inspekcijskih službi, uz asistenciju policije, prema nezaničnim saznanjima Novosti za rušenje je agažovana firma iz Nikšića Rano jutros počelo je rušenje konaka u okviru novog manastira Svetog Vasilija u zaleđu Ulcinja, u mestu Zoganje na Briskoj gori.Po nalogu inspekcijskih službi, uz asistenciju policije, prema nezaničnim saznanjima "Novosti" za rušenje je agažovana firma iz Nikšića. Sveštenici SPC navode da je ovo odgovor vlasti u Crnoj Gori, nakon najave Mitropolita Amfilohija da se litije u Crnoj Gori nastavljaju 14.juna.Uskoro opširnije...

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inspekcija ruši temelje konaka novog manastira u Ulcinju

Izvor: Blic, 10.Jun.2020

Rano jutros počelo je rušenje temelja postavljenih za konak u okviru novog manastira Svetog Vasilija u zaleđu Ulcinja, u mestu Zoganje na Briskoj gori.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.