Prvi snimak RUŠENjA MANASTIRA Svetog Vasilija kod Ulcinja (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2020, 09:10

Prvi snimak RUŠENjA MANASTIRA Svetog Vasilija kod Ulcinja (VIDEO)

Sveštenici SPC navode da je ovo odgovor vlasti u Crnoj Gori, nakon najave Mitropolita Amfilohija da se litije u Crnoj Gori nastavljaju 14.juna “NOVOSTI” su došle u posed snimka na kojem se vidi kako protiče rušenje konaka manastira Svetog Vasilija kod Ulcinja. Podsetimo, rano jutros počelo je rušenje konaka u okviru novog manastira Svetog Vasilija u zaleđu Ulcinja, u mestu Zoganje na Briskoj gori. Po nalogu inspekcijskih službi, uz asistenciju policije, prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nezaničnim saznanjima "Novosti" za rušenje je agažovana firma iz Nikšića. Sveštenici SPC navode da je ovo odgovor vlasti u Crnoj Gori, nakon najave Mitropolita Amfilohija da se litije u Crnoj Gori nastavljaju 14.juna.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlast u Crnoj Gori RUŠI KONAK manastira Svetog Vasilija kod Ulcinja, policija čuva bagere

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2020

Po nalogu inspekcijskih službi, uz asistenciju policije, prema nezaničnim saznanjima Novosti za rušenje je agažovana firma iz Nikšića Rano jutros počelo je rušenje konaka u okviru novog manastira Svetog Vasilija u zaleđu Ulcinja, u mestu Zoganje na Briskoj gori.Po nalogu...

Nastavak na Večernje novosti...

POTRESNE SCENE IZ ULCINJA - MONAHINJE PLAČU ZBOG RUŠENJA KONAKA: Beskrupuloznost Milovog režima dostiže vrhunac (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020

Sveštenici SPC navode da je ovo odgovor vlasti u Crnoj Gori, nakon najave Mitropolita Amfilohija da se litije u Crnoj Gori nastavljaju 14.juna..Pojavio se novi snimak na kojem se vidi kako protiče rušenje konaka manastira Svetog Vasilija kod Ulcinja...Rano jutros počelo je rušenje konaka u okviru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Tivat pod blokadom, meta policije — krstionica na Miholjskoj prevlaci

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2020

Nakon jutrošnjeg rušenja konaka manastira Svetog Vasilija kod Ulcinja, lako bi se moglo desiti da danas dođe i do novog nasrtaja na Krstionicu na Miholjskoj prevlaci, javljaju crnogorski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.