Izvor: Blic, 10.Jun.2020, 17:46

"BRANIĆEMO SVETINJU" Liturgija u manastiru u Prevlaci, građani poručuju da će BDETI CELE NOĆI

Nakon što je srušen konak u izgradnji u okviru crkve Svetog Vasilija Ostroškog kod Ulcinja, sveštenici su najavili da će večeras u manastiru Svetog arhangela Mihaila na Prevlaci biti održana večernja služba i liturgija. Mnogi građani poručuju da će se tu ostatiti i bdeti tokom cele noći kako bi sprečili rušenje krstionice koja je podignuta na obali mora u manastiru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAROD BRANI SVETINjE: Liturgija u manastiru u Prevlaci, građani poručuju da će BDETI CELE NOĆI

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2020

Sa okupljenim građanima, koji i dalje pristižu na Prevlaku, jeste i sveštenstvo manastira predvođeno igumanom, ocem Benediktom Nakon što je srušen konak u izgradnji u okviru crkve Svetog Vasilija Ostroškog kod Ulcinja, sveštenici su najavili da će večeras u manastiru Svetog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.