Virus korona među sportistima: Vujadin i Mirka Savić su pozitivni, a sumnja se i na neke fudbalere

Izvor: Večernje novosti, 19.Jun.2020, 13:30

Virus korona među sportistima: Vujadin i Mirka Savić su pozitivni, a sumnja se i na neke fudbalere

Bračni par se sa blagim simptomima gripa testirao i dobi rezultate da su zaraženi virusom Kovid19 Vujadin Savić i njegova supruga Mirka dobili su pozitivan test na virus korona, saznaju "Novosti". Bračni par se sa blagim simptomima gripa testirao i dobi rezultate da su zaraženi virusom Kovid19. Sumnja se da su i neki fudbaleri, bar njih trojica, četvorica takođe oboleli od korone jer su imali svakodnevni kontakt sa Vujadinom. Njihova imena nisu, za sada, došla u javnost.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MIRKA VASILJEVIĆ I VUJADIN SAVIĆ POZITIVNI NA KORONAVIRUS! Nekoliko fudbalera bilo u kontaktu sa njima?!

Izvor: Press, 19.Jun.2020

Vujadin Savić i njegova supruga glumica Mirka Vasiljević dobili su pozitivan test na virus korona. . Foto:pink. .. Foto: Instagram.com/savicvujadin Verified. . . Bračni par...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.