U užičkoj bolnici dvoje kritično, više pacijenata u Krčagovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2020, 14:02

U užičkoj bolnici dvoje kritično, više pacijenata u Krčagovu

U užičkoj Opštoj bolnici hospitalizovano je devetoro pacijenata pozitivnih i suspektnih na kovid-19, četvoro je na intenzivnoj nezi, od kojih je dvoje na respiratoru, rečeno je Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi.

Portparolka Zdravstvenog centra Užice Danijela Vasiljević rekla je da je u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu smešteno 37 pacijenata, što je za 11 više u odnosu na petak.

U Užicu je od početka epidemije, zaključno sa 29. septembrom, od virusa korona obolelo 843 građana, podaci su užičkog Zavoda za javno zdravlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U užičkoj bolnici dvoje pacijenata obolelih od korona virusa kritično

Izvor: Blic, 05.Okt.2020

U užičkoj Opštoj bolnici hospitalizovano je devetoro pacijenata pozitivnih i suspektnih na kovid-19, četvoro je na intezivnoj nezi, od kojih je dvoje na respiratoru, rečeno je Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.