Trudo: Kanadsko-američka granica zatvorena još mesec dana

Izvor: Beta, 18.Apr.2020, 18:31

Trudo: Kanadsko-američka granica zatvorena još mesec dana

SAD i Kanada su odlučile da za još mesec dana produže privremeno zatvaranje zajedničke granice u borbi protiv širenja korona virusa, izjavio je danas kanadski premijer Džastin Trudo."Kanada i SAD su se složile da granica bude zatvorena još 30 dana", rekao je Trudo novinarima.Američki predsednik Donald Tramp izrazio je nadu da ta granica bude medju prvim koja će biti ponovo otvorena.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Granica SAD i Kanade zatvorena još mesec dana

Izvor: B92, 18.Apr.2020

SAD i Kanada su odlučile da za još mesec dana produže privremeno zatvaranje zajedničke granice u borbi protiv širenja koronavirusa..."Kanada i SAD su se složile da granica bude zatvorena još 30 dana", rekao je kadanski premijer Džastin Trudo...Američki predsednik Donald Tramp izrazio je nadu...

Nastavak na B92...

Granica između Kanade i SAD i dalje zatvorena za putovanja koja nisu nužna

Izvor: Blic, 18.Apr.2020

Kanadski premijer Džastin Trudo izjavio je danas da su se SAD i Kanada dogovorile da svoju granicu još 30 dana ostave zatvorenu za putovanja koja nisu nužna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.