Preračunali se u Realu, moraće da krenu Barsinim putem?

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preračunali se u Realu, moraće da krenu Barsinim putem?

Posledice krize će snositi svi.

Real je prethodnih dana istakao da nema potrebe da smanjuje plate fudbalerima i članovima stručnog štaba, ali sada stižu nešto drugačije informacije.

El Pais je istakao da su se u Madridu sada preračunali, te da će zbog pandemije Korona virusa smanjenje plate biti neminovno.

Barselona se na taj korak odlučila, Mesi i drugovi su se odrekli 70 posto prihoda dok traje kriza kako bi ostali zaposleni u Barsi bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << isplaćeni po ugovoru.

Real zajedno sa fudbalskom i košarkaškom sekcijom broji oko 800 ljudi, a najveći teret trebalo bi da podnesu fudbaleri i košarkaši "kraljevskog kluba".

Razloga na brigu na početku nije bilo pošto je španski klub prethodnu godinu završio sa čak 156 miliona evra u kasi, ali sada ne mogu da računaju na TV prava zbog suspenzije fudbala u Španiji i Evropi.

Za sada nije poznato kako će se Madriđani nositi sa situacijom, ali sva je prilika da će morati da donesu neke veoma nepopularne odluke...
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Fudbal,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.