Preračunali se u Realu, moraće da krenu Barsinim putem?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 31.03.2020.
12:33
Izvor: Sportske.net

Posledice krize će snositi svi.

Epa/Fernando Alvarado
Epa/Fernando Alvarado

Povezane vesti

Real je prethodnih dana istakao da nema potrebe da smanjuje plate fudbalerima i članovima stručnog štaba, ali sada stižu nešto drugačije informacije.

El Pais je istakao da su se u Madridu sada preračunali, te da će zbog pandemije Korona virusa smanjenje plate biti neminovno.

Barselona se na taj korak odlučila, Mesi i drugovi su se odrekli 70 posto prihoda dok traje kriza kako bi ostali zaposleni u Barsi bili isplaćeni po ugovoru.

Real zajedno sa fudbalskom i košarkaškom sekcijom broji oko 800 ljudi, a najveći teret trebalo bi da podnesu fudbaleri i košarkaši "kraljevskog kluba".

Razloga na brigu na početku nije bilo pošto je španski klub prethodnu godinu završio sa čak 156 miliona evra u kasi, ali sada ne mogu da računaju na TV prava zbog suspenzije fudbala u Španiji i Evropi.

kazino baner

Za sada nije poznato kako će se Madriđani nositi sa situacijom, ali sva je prilika da će morati da donesu neke veoma nepopularne odluke...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 31.03.2020
18:07

Gde su sad oni realci koji ispljuvase barcelonu, koja je smanjila plate svojim igracima, i koji se ovde iskur..se kako je real bogat, kako real ima para, kako rela nece nikad da smanji plate, i sta je sad ovo? Ono oko Mesija da nije hteo da pristane na smanjenu platu isto tako nije tacna, on je prvi pristao, samo jje hteo da dokaze predsedniku kluba da on predsednik nije sve to zasluzio da mu igraci pomognu sa umanjenim platama! To sve negativno o barci je pisao neki sport deportivo, koji je podplacen od strane predsednika bace da pise sve negativno o barcinim igracima, gde je sve izaslo na videlo, ni pola od onog negativnog sto je pisano barci nije tacno! Barca je normalan klub ko i svaki drugi normalan, ali uprava joj je katastrofa!

avatar
Offside
Tuesday, 31.03.2020
13:10

Preneo EL Pariz...Znaci Marka gresi (izvor koji je jako dobro obavesten i povezan sa Realom) a Parizani zato znaju bolje.Pa Marka je prenela u petak da smanjenje plata nece biti i da je to konacna odluka,posle toga istu vest prenelo je jos novina u Spaniji.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 31.03.2020
18:02

Preneo EL PAIS, PAIS, a ne Paris, malo bolje procitaj, taj El Pais je cuvena i poznata novina u spaniji mozda naj civenija i to sa dugom tradicijom! Juce ste se sprdali sa Barcom, kad sta sad dosla maca na vratanca? Jes da je real jedan izmedju bogatih klubova, nije ni barca siromasna i ona je stvorila kapital a li nije ko real, posto je njega nafatirao diktator Franko, i real se tretira kraljevski klub, kojeg cela drzava na neki nacin finansira, ostale kklubove finasiraju samo svooje gazde to jest akcionari! Ali ova kriza je sve zakacila, tako i real i njegovi igraci imaju visoke plate i ne samo njegovi vec skoro u svim klubovima igraci imaju visoke plate, zato se moraju smanje plate da biklub preziveo!

avatar
Tuesday, 31.03.2020
12:56

Dosla maca na vratanca...