Mesi i kapiteni popustili, rešena kriza u Barseloni!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2020, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi i kapiteni popustili, rešena kriza u Barseloni!

Problem je rešen.

Poslednjih nedelja se uveliko govori o nezadovoljstvu igrača Barselone koji ne pristaju na smanjenje plate zbog pandemije Korona virusa.

Oni ukazuju na slučaj Real Madrida koji je najavio da neće biti rezanja plata nikog od zaposlenih, ali fudbaleri katalonske ekipe su na kraju pristali da se odreknu čak 70 posto primanja dok traje kriza.

I ne samo to, igrači predvođeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Leom Mesijem najavili su da će pomoći klubu kako bi svi zaposleni van sportskog sektora u Barseloni imali puna primanja.

"Javno objavljujemo da se odričemo 70 posto naših primanja, a takođe ćemo po potrebi dati deo novca klubu da u potpunosti isplati svoje zaposlene, sve dok ova situacija traje. Do sada nismo progovorili o ovome jer smo tražili najbolje rešenje koje će pomoći Barceloni i svima unutar kluba, kao i onima koji su najviše pogođeni ovim stanjem. Želimo pozdraviti sve, a posebno naše navijače koji teško provode ovo vreme i strpljivo čekaju izlazak iz svojih domova i povratak normalnom životu nakon ove krize. Svi ćemo uskoro izaći iz ovoga, a sve to zajedništvom. Živela Barselona i živela Katalonija", poručio je Leo Mesi na društvenim mrežama, a njegov primer su sledili i ostali saigrači.

Pod pritiskom ili ne, tek, sjajan gest fudbalera Barselone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MESI I EKIPA SE ODREKLI MILIONA: Fudbaleri Barselone napravili sjajan gest u korist zaposlenih u klubu!

Izvor: Kurir, 30.Mar.2020

Leo Mesi je obavestio jabvnost da su fudbaleri Barselone usled situacije izazvane pandemijom koronavirusa pristali na smanjenje plate od 70 posto

Nastavak na Kurir...

MESI IZDAO HITNO SAOPŠTENJE: Poznato da li on i igrači Barse pristaju na SMANJENJE plate od 70% (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020

Vanredna situacija izazvana korona virusom...Leo Mesi je obavestio javnost da su fudbaleri Barselone usled situacije izazvane pandemijom korona virusa pristali na smanjenje plate od 70 odsto...Kapiten Barselone je objavio na društvenim mrežama da je postignut dogovor oko smanjenja plate, kako bi ostali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Fudbaleri Barselone primaju 70 odsto manju platu tokom pandemije

Izvor: Danas, 30.Mar.2020

Fudbaleri Barselone primaće 70 odsto manju platu tokom pandemije korona virusa i dodatno će pomoći kako bi oni koji ne rade u sportskom sektoru kluba primali pune plate.

Nastavak na Danas...

Preračunali se u Realu, moraće da krenu Barsinim putem?

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020, 12:39

Posledice krize će snositi svi...Real je prethodnih dana istakao da nema potrebe da smanjuje plate fudbalerima i članovima stručnog štaba, ali sada stižu nešto drugačije informacije...El Pais je istakao da su se u Madridu sada preračunali, te da će zbog pandemije Korona virusa smanjenje plate...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.