Posle meča sa Partizanom korona buknula i u TSC-u, odloženo u Ivanjici (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2020, 19:15

Posle meča sa Partizanom korona buknula i u TSC-u, odloženo u Ivanjici (foto)

Najpre je stigla informacija da je zaražen napadač Partizana Filip Holender, ali nažalost, u TSC-u je spisak zaraženih mnogo duži...

Utakmica fudbalera Javora i TSC u 17. kolu Super lige odložena je danas pošto je nekolicina igrača kluba iz Bačke Topole zaražena korona virusom.

Kako se navodi na sajtu takmičenja, zahtev za odlaganje podneo je TSC. Utakmica je trebalo da se igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u nedelju u Ivanjici.

Novi termin utakmice biće naknadno saopšten, mada je 20. decembar već naveden kao novi termin na zvaničnom sajtu Superlige.

-

-

Утакмица између Јавор Матиса и @FK_TSC је одложена на захтев ТСЦ-а, услед великог броја заражених чланова овог клуба вирусом COVID-19.

Адми, @FK_TSC, држите се, оздравите, па се видимо у Ивањици!

— ФК Јавор Матис (@FKJavorMatis) December 4, 2020
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.