Stanojević pred Čukarički: Spremni smo za intenzivnu utakmicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2020, 16:48

Stanojević pred Čukarički: Spremni smo za intenzivnu utakmicu

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da protiv Čukaričkog u 17. kolu Superlige očekuje težak i intenzivan meč.

Crno-beli sutra od 16 sati u derbiju kola dočekuju ekipu sa Banovog brda na stadionu u Humskoj.

"Igramo dobro u poslednje vreme, ne samo protiv TSC-a. U dobrom smo raspoloženju, imamo za rivala izuzetno stabilnu ekipu, koja je u gornjem delu tabele i bori se za Evropu. Mislim da će utakmica biti neizvesna, intenzivna, sa dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šansi, za razliku od prethodnih koje smo igrali kod kuće. Oni će stvarati šanse, moramo da budemo spremni na jednu intenzivnu utakmicu. U dobroj smo formi, videćemo", rekao je Stanojević na video konferenciji za medije.

Kako kaže, najveća opasnost od ekipe koju predvodi Dušan Đorđević dolazi iz napada.

"Imaju direktne igrače, mogu da napadnu i iz drugog plana. Izuzetno su opasni, konkretni i direktni. Nije čudo što sedam utakmica ne znaju za poraz".

Crno-beli na sutrašnjem meču neće moći da računaju na Filipa Holendera, koji je pozitivan na korona virus, a na poziciji napadača neće biti ni Žana Kristofa Bajbeka ni Lazara Markovića.

"Takva je situacija, problematično je samo to što su tri napadača povređena. To je jedini problem. Mi smo Partizan, imamo fond igrača. Bajbek se priključio ekipi i počeo je sa treninzima. Videćemo kada će biti spreman. Marković je bio na određenim terapijama i nije spreman", zaključio je Stanojević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koronavirus odložio utakmicu Javor - TSC

Izvor: RTS, 04.Dec.2020

Utakmica 17. kola Superlige između Javora i TSC-a odložena je zbog više slučajeva zaraze koronavirusom u ekipi iz Bačke Topole. . Meč je bio zakazan za nedelju od 14 sati u Ivanjici, a novi termin biće saopšten naknadno...Kako je saopšteno na Tviter nalogu Javora,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.