Izvor: Blic, 04.Maj.2020, 09:03

OPORAVAK "CRNOG ZLATA" Nakon tri nedelje pada porasle cene nafte na svetskim tržištima

Cene nafte na svetskim tržištima porasle su prošle nedelje, nakon tri sedmice pada, jer bi potražnja za 'crnim zlatom' uskoro mogla porasti, s obzirom na ublažavanje mera koje su ranije uvedene radi suzbijanja pandemije korona virusa. Na londonskom tržištu je cena barela prošle nedelje skočila više od 23 odsto, na 26,44 dolara, dok je na američkom tržištu barel poskupio 17 procenata, na 19,78 dolara, piše portal SEEbiz.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon tri nedelje pada CENA "CRNOG ZLATA" KONAČNO SE OPORAVLJA: Skočila za više od 23 odsto

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2020

Cene nafte mesecima su bile pod pritiskom, skliznuvši na najniže nivoe u dvadestak godina, jer su zbog korona krize sve najveće svetske privrede uronile u recesiju, pa je oštro pala i potražnja za 'crnim zlatom'...Cene nafte na svetskim tržištima porasle su prošle nedelje, nakon tri sedmice pada,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Cijene nafte u padu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2020

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u padu usljed zabrinutosti da bi se prezasićenost ovim energentom mogla održati zbog pada potražnje i trgovinskih tenzija između Amerike i Kine, što bi moglo dovesti do slabijeg oporavka privrede uprkos ublažavanju restriktivnih mjera uvedenih radi ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.